top of page

OPRUIMGELUK TIP

YES!
Daar ben ik weer met ditmaal één tip en mijn ‘Even binnenkijken’ artikel uit de Castricummer Courant.

Klik hier om het artikel te bekijken.

Zullen we?

JIJ bent JIJ

We hebben allemaal wel iets wat we niet helemaal op de rit krijgen. Iets waar je de discipline niet voor op kunt brengen. Te druk, moe, geen zin, ...
Ik realiseerde me dit onlangs toen ik op de fiets zat op weg naar een client.
Hij heeft moeite met het aanbrengen van structuur in zijn woning. Het is er rommelig maar wel heel gezellig. Als ik aankom brandt er een kaarsje en staat de koffie al klaar. Het gaat niet perse om dat nette en opgeruimde huis.
Het gaat om jou en waar jij je prettig bij voelt en waar je tijd aan wilt spenderen. Het is minstens zo gezellig om bij iemand thuis te komen waar het rommelig is als bij iemand waar alles spic en span is. Je komt niet voor dat opgeruimde huis, ik kom voor jou!

Probeer los te laten wat anderen vinden, probeer er boven te staan en ontmoedig jezelf niet om mensen uit te blijven nodigen. Nu met Corona lastiger maar geen reden om de deur dicht te houden.

Willen jullie weten waar ik me lastig toe kan zetten?

Sporten!!!

Ik moet mezelf echt aansporen om het te doen omdat ik weet dat het goed voor me is. Maar iedere keer is het weer een struggle ;-)

Budgettip: Doosjes verzamelen
Verwoede verzamelaars GO NUTS!
Vanaf nu mag je doosjes gaan verzamelen?

WHY?
Deze zijn namelijk fantastisch voor het organiseren van je lades en kasten. Tegenwoordig bestellen we veel online en worden er geregeld mooie bruikbare doosjes meegestuurd. Rituals is hierin een mooi voorbeeld.
Uiteraard ben je ook vrij om mooie dozen aan te schaffen.

Dit is mijn favoriet: 

Dat waren ze weer voor deze maand! Tot de volgende ;-)

~VEEL OPRUIMGELUK~

bottom of page